top of page
  • Foto van schrijverJ.D.

[ən] Samenloop v. Omstandigheden #1

Bijgewerkt op: 20 mei 2023'[ən] Samenloop v. Omstandigheden' is een onderzoekend en evoluerend artistiek project met een nomadisch karakter waar ik een lange tijd op heb zitten broeden. Het is omstandig uitgeschreven in een tekst ('SvO - een manifest') die later zal verschijnen. Enerzijds wordt het project gevormd door een (filosofische) vraagstelling die vertrekt vanuit de diverse 'Thoughts in Motion'-notebooks en anderzijds door ontmoetingen tussen 'makers' en mijzelf.

De 11 originele T.i.M.-notebooks zijn telkens, meer of minder, verschillend van elkaar en iedere maker die aan het project deelneemt, ontving een exemplaar. Deze schriftjes bevragen op een intuïtieve en beeldende manier de aard van het denken. Naast het tweeledige uitgangspunt spelen uiteraard ook de locaties waar het werk wordt getoond een belangrijke rol binnen de samenloop.

[ən] Samenloop van Omstandigheden vormt, in ieder geval voor mijzelf, de start van een bijzonder spannend traject en de expo bij Poort 8 bijt de spits af.


Comments


bottom of page